Vision

RK1´s kerneværdier 

 

 • RK1 Er lig med Nem og Problemfri VVS-service:

  Hos RK1er vores mål at gøre bestilling af VVS-løsninger nemt, hurtigt og uden besvær for kunden. Vi tilbyder totale løsninger inden for VVS, hvilket sikrer en smidig og bekymringsfri oplevelse.

Langsigtede Mål


 • RK1´s Langsigtede Mål Er Grøn Omstilling: Vi er forpligtet til at hjælpe den danske befolkning med at overgå til en grønnere livsstil. Dette indebærer at fremme brugen af bæredygtige energiløsninger, reducere CO2-udledningen, og levere installationer af højeste kvalitet, der også er økonomisk fordelagtige for vores kunder.

Målgruppe


 • Private Husejere og Erhvervskunder: Vores tjenester henvender sig til private husejere, der ønsker problemfri installation af varmepumper til faste priser, Vi tager os af alt fra planlægning til kommunikation, så vores kunder ikke behøver at bekymre sig.Samt erhvervskunder, der søger pålidelige samarbejdspartnere inden for projektarbejde, typehuse eller beboelsesejendomme. Vi er specialister i at

  omsætte drømme til virkelighed, hvad enten det drejer sig om totale renoveringer eller nybyggeri.

Innovation og Udvikling: 

 • Kunstig Intelligens og Ny Teknologi: Vi benytter kunstig intelligens til at forenkle vores tilbudsberegninger, hvilket sparer kunden både tid og penge. Vi forpligter os til at tilbyde den nyeste teknologi og intelligente styringer, så vores kunder nemt kan følge med i deres forbrugsmønstre. 

 

Samfundsansvar og Bæredygtighed: 


 • RK1´s Forpligtelse til Bæredygtighed og Samfundsansvar: Vores vision inkluderer et stærkt engagement i bæredygtighed. uden at presse vores kunder økonomisk. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores forsyningskæde, og reducerer dermed miljøpåvirkningen, ved at undgå unødvendig transport og mellemled, og sikre bæredygtige produktionsforhold. 

Arbejdskultur & Medarbejderudvikling


 • RK1 Er En Kultur af Lighed og Udvikling Vi værner om en kultur, hvor alle medarbejdere, er lige og bliver hørt, uanset om man sidder på kontor, er montør, arbejdsmand eller er i lærer da alle spiller en vigtig rolle. RK1 er VE-certificeret for at sikre den højeste standard og funktionalitet i alle vores projekter. Fleksibilitet, ordnede lønforhold og anerkendelse af indsats er centrale elementer i vores arbejdskultur. 

Hvad skiller os ud fra andre: 


 • Kundens Oplevelse hos RK1: Vi bestræber os på at ændre opfattelsen af VVS-branchen, idet vi sætter kundens oplevelse i første række. Vi tilbyder faste priser, på alt-inklusive varmepumpeløsninger, og en enkel bestillingsproces. Hvor vores kunder nemt selv kan planlægge et besøg via vores fleksible bookingsystem, hvilket minimerer ventetider og optimerer processen for kunden, og sikre en hurtigere levering af vores produkter. 

RK1s vision er til kundens gavn: 

 

 • RK1 Tilbyder Bekymringsfrie og Bæredygtige Løsninger: Vi understreger vores engagement i bæredygtighed og samfundsansvar. Gennem faste priser på varmepumper, hurtigere prisoverslag, VE-godkendelse og en omfattende service. Hvor vores kunder kan forvente en problemfri oplevelse med alt inkluderet – fra fjernelse af gammel varmekilde til installation, el-arbejde, gravearbejde hvis nødvendigt, tilskudsansøgning, hjælp til BBR-registreringer, opstart og support – kunden skal på intet tidspunkt gøre andet end at booke i forbindelse med installationer af varmepumper vi klare alt.  

  -alt sammen bakket op af en 5 års garanti på Panasonic pumper. 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Rk1 VVS Entreprise ApS    Aut. VVS Virksomhed

CVR: 44565315