Vigtige Oplysninger

Om

Priser og Energitilskud


Alle vores priser er før eventuelle energitilskud. Vi understreger vigtigheden af, at der søges energitilskud, inden vi formaliserer en aftale om køb og installation af varmepumpen. Dette vil vores konsulent hjælpe med, når vi har gennemgang af projektet. Det indebærer blandt andet, at I skal udfylde en ansøgererklæring samt en fuldmagt, der giver os mulighed for at indsende ansøgningen og søge tilskuddet på jeres vegne.


Ved at gøre dette har I mulighed for at opnå økonomisk støtte på helt op til 17.000 kr ved overgang til en Luft/Vand Varmepumpe.

Vi ønsker at sikre, at I drager fuld fordel af de tilgængelige økonomiske fordele, samtidig med at I skifter til en mere bæredygtig varmeløsning.

Efter projektet er afsluttet, har man kun 30 dage til at søge om udbetaling af tilskud. Denne tidsgrænse falder mange desværre for, så derfor kontakter vi jer for at sikre, at I får klaret det i god tid.


Når der efterfølgende søges om udbetaling af tilskud, skal der desuden også vedhæftes betalingsbilag, som f.eks. et billede af bankoverførslen. Efter dette er indsendt, vil tilskuddet derefter blive udbetalt direkte til jer. Vi udfører selvfølgelig også installationerne, selvom kunden ikke opnår tilskud, såfremt det ønskes.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Rk1 VVS Entreprise ApS    Aut. VVS Virksomhed

CVR: 44565315